ISSN 2225-7551

DOI:

Автор:

Ткаченко Т.І., Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси, Україна

Мова статті: українська

Анотація:

Розглянуто систему моніторингу забезпечення безпечності та якості комбікормової продукції. Запропоновано методику контролю якості продуктів і послуг, що базується на їх постійному вдосконаленні, позиціонуванні споживчого оцінювання, статистичному моделюванні, ієрархічній оптимізації та організації зокрема. Системи дослідження вирішує завдання знаходження оптимальних показників якості сировини комбікормів, що забезпечують їх конкурентоспроможність.

Ключові слова:

моніторинг, якість, комбікормова продукція, виробництво

Використана література:

1. Жарков Ю. Соціальні стандарти поліпшують якість життя / Ю. Жарков, С. Бульдович, В. Хмель // Стандартизація, сертифікація, якість.  2005. – № 2.  С. 4–5.

2. Про підтвердження відповідності : Закон України за № 2406-III від 17 травня 2001 р.

3. Popalambras P.Utilizing Knowledge – Based Systems in Desung Optimization. Presentation at the, NATO ASI on Computatianal Mathematical Programing. Bad Windsheim FR- Germany (July 23-Aug. 2).

Переглянути статтю    Завантажити pdf