ISSN 2225-7551

DOI:

Автор:

Ткаченко Т.І., Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси, Україна

Мова статті: українська

Анотація:

Запропоновано методику, яка дозволяє здійснювати статистичні регулювання виробничого процесу на харчових підприємствах, що, в свою чергу, надасть можливість підвищити його стійкість, ефективність та результативність зокрема.

Ключові слова:

харчова промисловість статистичне регулювання якості виробничий процес споживач випробування продукція контроль якості

Використана література:

1. Єфіменко Н. А. Методичні підходи впровадження процесного управління системою якості на підприємстві / Н. А. Єфіменко, Т. М. Портянко, М. О. Білан // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія “Технічні науки”. – Чернігів, 2010. – № 42. – С. 260-264.

2. Згуровский М. З. Интегрированные системы оптимального управления и проектирования / М. З. Згуровский. – К.: Вища школа, 2007. – 351 с.

3. Калита П. Я. Качество и управление. Ч.I Общие вопросы качества и обеспечения качества / П. Я. Калита. – К.: УАК, МЦ «ПРИРОСТ», 2002. – 229 с.

4. Кісь С. Я. Просторова графоаналітична модель комплексного менеджменту якістю функціонування організаційних утворень / С. Кісь, В. Петренко // Міжнародний бізнес та менеджмент: проблеми та перспективи в умовах глобалізації: Міжнар. наук.-практ. конф. 22-24 жовт., 2008 р.: тези доповідей. – Тернопіль: Вид-во ТНЕУ, 2008. – С. 254-256.

 

Переглянути статтю    Завантажити pdf