DOI:
Автор:
Денисенко Т.М., Чернігівський національний технологічний університет, м. Чернігів, Україна
Мова статті: українська
Анотація:
Наведено результати органолептичної оцінки та фізико-хімічних досліджень якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. Чернігова, на відповідність вимог стандартів.
Ключові слова:
оцінка якості, цитрусові, мандарини
Використана література:
1.АПК-Інформ: овочі та фрукти [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.fruit-inform.com/ru.
2. Кузнецов А. Мандарин – оранжевая польза [Электронный ресурс] /А. Кузнецов. – Режим доступа : http://hnb.com.ua/articles/s-zdorovie-mandarin_oranzhevaya_polza-622.
3. ГОСТ 4428-82. Мандарины. Технические условия. – Введ. 1983-10-01. – М. : Изд-во стандартов, 2011.